Куриоз! Арестуван циганин се намърда на мястото на полицай в патрулката

Куриоз! Арестуван циганин се намърда на мястото на полицай в патрулката

Куриозна ситуация с арестант от ромски произход се е разиграла преди броени дни у нас. В публикувано във Фейсбук видео се вижда как в неизвестно в кой град гето влиза патрулка с полицаи, за да отведе към ареста местен жител пред погледите на насъбралата се любопитна тълпа.

Единият от полицаите от изпратения на мястото екип довежда закопчания с белезници, след което отваря първо предната врата за себе си, а след това и задната за арестанта. Миг невнимание, в който униформеният опитва да разпръсне насъбралите се зяпачи обаче се оказва достатъчен за окования да се намести удобно до колегата му шофьор на предната дясна седалка.

Изпълнението на арестанта с поведение на ВИП особа, което предизвика вълна от смях и коментари в социалната мрежа, естествено успява да извади от равновесие съпровождащия го полицай. След като наднича през задната врата и с изумление установява, че закопчаният липсва там и е успял да се шмугне на неговото място, без да му мисли много, той го изважда набързо за яката и натиква отзад в колата, където си му е мястото.

Може да гледате видеото във Фейсбук страницата на Стефан Петров:
https://www.facebook.com/922736281238546/videos/301245407721702