Къде е полицията? БМВ дрифти на дъжд на пъпа на София (Видео)

Къде е полицията? БМВ дрифти на дъжд на пъпа на София (Видео)

Пореден опасен дрифт е качен в социалните мрежи, което предизвиква гневните коментари на столичани. Случката се разиграва преди 4 дни, през нощта, когато над София се изливаше пороен дъжд.

От кадрите е видно как шофьор с БМВ излиза от Т-образното кръстовище на булевардите „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“, засилва още колата и започва да се върти с нея по пътното платно.

По време на опасните маневри, на задната седалка в автомобила му се вижда, че има хора.

Под поста с видеото, качен в групата „Забелязано в София“, хората коментират видяното, но и питат докога полицията ще позволява това да се случва.

Kирил Захаринов коментира: „Очевидно е, че водачът не знае какво прави, но за да се случи това освен тъпотията, причините са две – лоши гуми, лоша настилка, като на много места асфалта е толкова амортизиран и мръсен и в комбинацията с малко дъжд… става пързалка, което не е ок за всички участници в движението“.

Александрина Петрова допълва: „Не искам да обиждам никого, но съм жена и се натъквам на какви ли не случаи. Чудя се, има ли смисъл, просто внимавайте, защото сте отговорни за собствения си живот и за всички останали, които са на пътя“.

А Ради Миланов заключава: „Диагноза е това!“