Къро убит от генерали в ЮАР, поръчката струва между $1 и $2 милиона

Къро убит от генерали в ЮАР, поръчката струва между $1 и $2 милиона

Между 1 и 2 милиона долара е излязла мократа поръчка за убийството на Красимир Каменов – Къро, твърдят източници от подземния свят. Организацията на кървавата екзекуция е била перфектна, което означава, че най-вероятно е била поверена на една от големите местни гангстерски групировки, покровителствена от генерали в ЮАР.

Техните тарифи са изключително високи, но килърите им са безотказни – способни са да ликвидират дори коронована особа, твърди Lupa.bg. Смята се, че групата е приближена до високопоставени полицаи и дори политици, а благословията за поръчките дават двама генерали с особено силно влияние в африканската държава.

Убийствата, които тази банда поема, почти никога не биват разкривани. Тарифите им са изключително високи – започват от 500 000 долара и могат да достигнат и до 2 милиона долара в зависимост от сложността на операцията и набелязаната мишена. Счита се, че покушението на Къро е било от най-скъпите, за което говори и факта, че в операцията са участвали цели 9 килъра, дегизирани като полицаи от Интерпол.

Подготовката за екзекуцията е отнела поне 2 месеца, през които извършителите педантично са следели жертвата и навиците ѝ. Вероятно заповедта за физическото премахване на Къро е дошла внезапно, защото екзекуторите са бързали и не са се спрели пред обстоятелство, че освен Каменов, в имота е била и съпругата му. Престъпниците са действали кръвожадно и без капка милост, което показва, че залога е бил изключително голям.

Разследващите тепърва ще установят дали Къро е поръчан от България, или от чужбина. Една от версиите е, че той е премахнат, за да отнесе в гроба множество тайни.