Лелка в забавачка спипана с кокаин за 5 бона в Търново

Учителка в детска градина във Велико Търново е задържана с кокаин за 5000 лева! Акцията по залавянето на дилърката е проведена в неделя следобед в с. Шереметя.

Ченгетата извършили проверка на лек автомобил рено, управляван от 34-годишната търновка Г. Ч. Непосредствено преди обиска тя изхвърлила от автомобила пакет. При извършения оглед е установено, че той съдържа 35 полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кокаин.

35-те грама дрога са на стойност около 5000 лв., предаде в. „Борба“. Младата жена е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Тя е част от група за разпространение на кокаин и е заловена, преди да извърши поредната сделка.

Скандалното е, че дамата с „белото” е лелка в една от елитните забавачки на старата столица. Освен това в деня, в който тръгнала да продава кокаина, дилърката оставила двете си деца, на 4 и 7 години, сами в апартамента. През това време мъжът й се черпел в заведение, а при обиска у него също имало около един грам кокаин. Дилърката била с колата на съпруга си и трябвало да закара стоката за продажба на около 200 километра от старата столица, но криминалистите провалили договорката.

Засега не е ясно от колко време учителката в детската градина се занимава с наркоразпространение и кои са останалите участници в групата. Според запознати мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години, а тя била изрядна на работното си място. Въпреки това обаче дали Г. Ч. ще остане на работа в сферата на образованието, е въпрос на гледна точка на нейните началници.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share