Лепнаха 3 бона глоба за дрифтене на кръгово

3 000 лв глоба са наложили полицаи от Сливен на 20-годишен шофьор, който около 17,30 часа на 15 август т.г. демонстрирал „умения“ на кръгово кръстовище по оживен булевард, като по този начин създал реална опасност за живота и здравето на останалите участници в движението.

Младият Данаил Т. се хванал на бас със свои приятели, че ще демонстрира в час пик как може да взема завои на две гуми с бащиния си Мерцедес и въпреки неколкократните сигнала от намиращи се в близост униформени близо десет минути свистял с гумите си по кръговото, хвърляйки в ужас пешеходците и останалите шофьори.

Каскадьорът е бил задържан при опит да изчезне от местопроизшествието, не са открити следи от алкохол или дрога в кръвта му.Наказателното постановление е издадено от началника на РУ „Сливен“, то е третото за подобно опасно поведение на шофьори в града от началото на годината.

Междувременно на 9 октомври в Града на стоте войводи е регистрирана поредна катастрофа с убит, инцидентът е станал в 17,25 часа, на път ІІ-66 в района на разклона за село Мечкарево, където са се сблъскали лек автомобил „БМВ Х5“ и „Опел Астра“.

От произшествието на място е починал 69-годишният водач на опела, с опасност за живота в местната болница е закаран 24-годишният му спътник.34-годишният водач на „БМВ“-то е с леки наранявания, проверката с дрегер, не е установила наличие на алкохол.По случая е образувано досъдебно производство.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share