ЛиЛана от килията: С Божков се знаем отдавна, но нямаме общ бизнес

ЛиЛана от килията: С Божков се знаем отдавна, но нямаме общ бизнес

Бизнесът ми няма нищо общо с Васил Божков, категорична бе от ареста певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана, в ефира на Би Ти Ви. Тя познава отдавна и отблизо хазартния бос Васил Божков, стана ясно от думите й, но отношенията им не били комерсиални.

Деянова е обвинена за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с евросредства. „Познавам го отдавна. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него“, заяви ЛиЛана. – „Разбирам, че някой смята, че прокуратурата ме е задържала заради подозрения, че сме близки. Това не ми се струва никак нормално в една правова държава“, каза певицата.

Изявлението на певицата идва часове, след като собственикът на Efbet Цветомир Найденов потвърди връзката между две от най-шумните дела от началото на годината в България – срещу бившия му съдружник Васил Божков и срещу нея. Той обяви, че укриващият се в Дубай бизнесмен и някогашната музикална звезда са поддържали интимна връзка в продължение на 10 години.

„Гледах интервюто на Васил Божков. Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена лъжа. ЛиЛана му беше любовница над 10 години“, заяви пред Нова телевизия бившият съдружник на бизнесмена Цветомир Найденов.

„Той й подари кола, тя си имаше специален час за посещения в „Нове Холдинг“. Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже“, допълни Найденов.