Лъсна мръсното минало на французина педофил, блудствал с дечица

63-годишният френски гражданин, обвинен в блудство с малолетни момичета, остава в ареста. В обитаваната от него къща в балчишкото село Царичино са открити порнографски материали с трите момичета. Децата са на възраст 10 и 11 години. От къщата, която чужденецът обитава под наем, са иззети фотоапарат, лаптоп и две запаметяващи устройства. Няма данни да е ползвал телефон. Няма и интернет, но пътува постоянно.

„От извършените действия по разследването са били събрани доказателства, сочещи, че през периода от време от около 24 декември 2019 до 9 януари 2020 г., в дома си в село Царичино, област Добрич, обвиняемият е извършвал блудствени действия по отношение на посочените деца”, заяви Свилена Костова от Окръжна прокуратура – Добрич.

Французинът живее в Царичино от юли 2018 г. без адресна регистрация у нас. Първо се запознава с родственици на децата, които се грижат за домакинството му, а в края на миналата година – и със самите момичета. „Вземал й е дрехи, ядене. Той е посягал към гърдите на дъщеря ми. Детето ми каза, всичко разказа и ние казахме на полицията”, коментира пред Нова телевизия Райна Катева, майка на 11-годишното момиче.

Чужденецът има криминално досие във Франция за отвличане на малолетно лице и подкуп на непълнолетно, но досега не е осъждан. Пред разследващите споделил, че преди пенсионирането си е работил във ведомствено издание в Лион. Разследването по случая продължава, изискани са официални данни от френските власти за обвиняемия, а социалните служби в Балчик са уведомени за пострадалите деца.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share