Любо излезе да си купи маратонки и изчезна безследно

Любо излезе да си купи маратонки и изчезна безследно

Отчаяна майка от Самоков издирва сина си. Любослав Стоянов излязъл снощи да си купи маратонки и оттогава тя няма връзка с него. Молбата й за помощ е публикувана във Фейсбук: „От снощи синът ми Любослав Стоянов изчезна и нямам връзка с него.

След поредица житейски удари, и намиращ се в тежко душевно състовние, не желаейки помощ, се случва това, от което всяка майка се бои най – много. Официално ще бъде обявен за издирване в понеделник, ако не се появи дотогава. Хора, от около година сме в тежко положение, законът обаче позволява принудително лечение само в определени случаи. Бог да е с него!!! Благодаря!“ Oтчаяната Маргарита Аврамска разказа, че е с нея се свързала жена от Шумен, която й казала, че е видяла момче с описанието на сина й, но с друго облекло.

„Тръгна си вечерта към 17 часа, дадох му пари да ходи да си купи маратонки и чорапи. Скарах му се малко, каза, че ще си купи и оттогава не се е върнал. Имахме сложни отношения, откакто го усетих, че не е както трябва и стъпвахме като върху яйца. Каза, че е пробвал отпреди, тръгна на кавги с нас, живееше в София при баба си и при дядо си. После дойде в Самоков. Пролетта се обади, че не му се живее, че иска да умре. Отидохме веднага, заведохме го в болница.

Нямаше лечение, приеха го в петък вечер. Беше февруари, понеделник се самоизписа. Редувахме се, спяхме при него, опитвахме се да подновим отношения, за да може да му се помогне. От рождения му ден – това е август, дойде да живее при нас, ние сме голямо семейство, уж всичко беше добре, но сега се случи това“, разказва отчаяната майка.