Майката на Дарина изригна срещу убиеца на двете си любими същества: Отвращаваш ме!

Майката на Дарина изригна срещу убиеца на двете си любими същества: Отвращаваш ме!

Майката на жестоко убитата Дарина Министерска – Ваня, изригна в мрежата след днешното заседание на Софийски градски съд. Повод за гневния й коментар е държанието на убиеца на Дари и едногодишната й внучка Никол – Викторио Александров.

Днес се проведе първото, т.нар. разпоредително заседание по делото за убийството на майка и дъщеря, а същинският процес ще стартира на 22 януари. „Висша форма на наглост, безочие, безсърдечност! Вместо да сведеш глава виновно, да се обърнеш и поне едно извинявай да кажеш, ти се държиш по възможно най-наглият начин! Да бъде иззета фейсбук комуникацията на Дарина, както и да се докаже дали наистина е работела? Или се е водила фиктивно на работа!

Що за безсърдечен изрод трябва да си, да поискаш подобни неща? Дори и да е имало изневяра,това не може да е мотив за подобна жестокост!“, гневи се почернената майка. „Малката Никол и тя ли е изневерила? И тя ли носи вина за нещо? Нищо не те оправдава, изверг безочлив!“, добавя Министерска.

И попита думите „идвам, идвам“, изречени от Викторио, като заплаха към семейството си ли трябва да приема. „Отвращаваш ме, Викторио! Мястото ти е зад решетките ДО ЖИВОТ!“, посочва в заключение тя.