Майката на жестоко убитата Дарина разтърси мрежата с изпълнен с мъка пост

Година след жестокото убийство на Дарина и Никол, опечалената майка и баба Ваня Министерска разтърси мрежата с пост, изпълнен с мъка. Почернената жена споделя, че днес вместо всички да празнуват втория рожден ден на малката Ники, те ще посетят гроба ѝ, след като баща ѝ ѝ отне живота.

„Днес трябваше да бъде празник вкъщи, щяхме да празнуваме 2-рият рожден ден на малката Ники! Вместо да надуваме балони, слагаме украсата и да се вайкаме кой ще вземе тортата, погачата, обикаляме по магазините да купуваме фенери, камъни и други неща за надгробния паметник, защото ще изнасяме в събота година от както ги няма!

Съдба, участ … не знам. По решение на съдбата и в изпълнение на едно нищожество имал честа да се нарече „баща“, абсолютно незаслужено, ти мила моя ще останеш завинаги на 1 годинка и една седмица! А урода, както и мижавата ни държава продължават да се скатават. Родителите уроди на изрода също!

Прости ми мила моя принцесо, че не убих първо аз този изрод, сега щяхте да сте живи и здрави!“, написа опечалената баба.