Майка на проститутка топи полицай, иска 2 бона обезщетение… месечно

Майка на проститутка поиска служител на Второ РУ в Пловдив да плаща доживотно по 2000 лева месечно на дъщеря ѝ, тъй като ѝ бил ударил шамар при проверка в сградата на районното управление. За целта тя подала жалба, а резултатът е 200 лева глоба, но не за полицая, а за жалбоподателката, предава Plovdiv24.bg.

Дъщерята на нарушителката изкарвала прехраната си, предоставяйки сексуални услуги срещу заплащане. От около 15 години тя работила в района на Централна гара в Пловдив. През нощта на 17.06.2019 г. тя била задържана от служители под пагон, тъй като осъществявала посочената по-горе неморална дейност. Проститутката била отведена в сградата на Второ РУ, където й били снети обяснения и след това била освободена.

На следващия ден жената се прибрала при майка си и разказала, че полицай, облечен в цивилни дрехи, когото познавала по име, ѝ бил ударил шамар. Младата жена признала, че не си е извадила медицинско удостоверение, тъй като след това всекидневно ще бъде да проверявана и нямало да може да „работи“ спокойно.

Майката се разгневила и решила да подаде жалба – адресирала я до окръжния съд. В нея посочила, че желае полицаят от Второ РУ да бъде осъден да заплаща на дъщеря й сумата от 2000 лв. на месец пожизнено. Освен това нарекла служителите на МВР с грозни и обидни думи.

Сигналът бил препратен до прокуратурата с цел извършване на предварителна проверка по случая. Справка показала, че служител с въпросните имена не съществува в системата на МВР.

Същевременно обаче, използваните спрямо служителите на МВР обидни епитети, станали достояние на четящите сигнала лица, които силно се възмутили от използваните от нарушителката епитети спрямо полицаите. Затова на жената ѝ бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Тя била изправена пред съда, където признала, че е авторка на сигнала. Тъй като тя намала предходни регистрации за дребно хулиганство, била неосъждана, а и изразила съжаление за стореното, тя била наказана само със 100 лева глоба. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share