Майка отвори шоколадово яйце и… извика полиция

Шоколадовите яйца с изненада са едно от най-популярните лакомства, в които винаги можеш да намериш красиви, малки играчки, пише Блиц.

Но тази майка от Великобритания намерила вътре нещо наистина шокиращо, което я накарало да извика полиция.

Синът на Софи Браун получил като подарък шоколадовата изненада. На опаковката били нарисувани Миньоните, затова и майката помислила, че там ще е играчка от тази серия. Но в момента, в който отворили пластмасовото яйце, вътре били наркотици.

Като повечето родители Софи не следила какво прави детето й, докато си играе с яйцето, но то я помолило да отвори пластвасовата кутийка, след като изяло яйцето.

Щом видяла вътре таблетки наркотици, жената била шокирана. Тя дори не можела да си представи какво би се случило, ако детето не я било помолило да отвори яйцето.

Ужасена, майката веднага извикала полиция. „Ще направим всичко възможно, за да изясним по какъв начин наркотиците са попаднали в детската играчка“, обещава началникът на местната полиция, цитиран от медиите.

А Софи се радва, че синът й не е могъл да отвори пластмасовото яйце, защото би могъл и да погълне таблетките, мислейки ги за бонбони.