Майка от Бургас: Педофил! Покажете това нищожество на децата си да се пазят от него

Майка от Бургас: Педофил! Покажете това нищожество на децата си да се пазят от него

Майка от Бургас наелектризира мрежата, пускайки снимка на мъж с побелели коси, за когото твърди, че е педофил. И отправя недвусмислен съвет към останалите бургаски майки: „Покажете това нищожество на децата си да се пазят от него!“

Жената разказва, че въпросният господин от снимката предлага пари на деца, за да ги разходи с колата! Преди няколко дни това се е случило в квартал „Зорница“ под спирката на болницата. Мъжът приближил 11-годишно дете и започнал да го кандърдисва, когато се намесила варненката и започнала да се разправя с него.

„Щях аз да му натроша главата, но той тръгна да бяга, пресече булеварда, прескачаше огради, колите му свиреха…“, разказва гневната майка и апелира: „Много моля, ако някой има повече информация или адрес да ми го каже!“

Само можем да гадаем какво точно ще му се случи на въпросния господин с побелели коси, търсещ компанията на невръстни деца, ако го докопа някой още по-гневен татко. От множеството коментари под поста почти се досещаме… Още повече че мъжът беше разпознат като „оня, дето лъскаше бастуна до детската градина до 5 д-то“. Друга майка твърди, че още тогава е звъннала на полицията, но явно любителят на детска плът необезпокояван продължава дейностите си, предава GlasNews.

За всички, които се чудят защо майката не е алармирала институциите, а само затворена Facebook група, ще кажем, че полицията е уведомена. Ако пък не е – да се самосезира сега. И да прекъсне гнусните мераци на варненеца, докато не е пострадало някое невинно дете!