Малолетни пикли се нашмъркаха в метрото, мрежата прегря от възмущение

На покъртителна попаднаха вчера пътници в столичното метро. Посред бял ден пред погледа им две видимо непълнолетни момичета се дрогират в мотрисата без никакво притеснение. Очевидецът Виктор Луканов, известен в столицата професионален покер играч, дори успява да ги заснеме на видео и да го сподели в социалните мрежи.

Не е ясно на колко са години героините в клипчето, но изглеждат не повече от 14-16 годишни. „Тия пиленца преди 1мин…най-демонстративно си наредиха и се нашмъркаха в метрото пред всички!!! Тамън влизах и не можах да ги снимам точно на момента! Не издържах ест и ги нахраних! Далече съм от светец, ама това е просто грозно…казах им го и на тях….и ми викат „нямаше къде“ Смисъл краят идва пичове….близо е…..“, написа Виктор в профила си.

Интересно е къде е през това време метрополицията, която иначе много внимава да не хвърлиш на релсите някоя хартийка от баничка.

Веднага под поста се заредиха стотици реакции и коментари:

Георги Стефанов: Мацките са добре вместо да ги снимаш направо на домашно трябваше да ги каниш 🙂 На домашно със безредица хахахаха На скоро един полицаи каза видим ли във кола няколко момичета задлъжително проверяваме която кара! Или е пияна или дрогирана 🙂

Антония Запрянова: Бой тая мачка не е наща…. Много грозно, много жалко…..

Jhon Velaasquez: Да пълнят носовете само така

Павлин Брандийски: Теб па кво те бърка фес да си правят каквото им е кеф на теб нети правят лошо

Добромир Георгиев: Бате чета коментарите и половината ги защитават кво ви става ве бавнораззвиващи

Жика Левски: zakrila na deteto, komuna ili psihodispansera