„Маман” и гаджето й, въртели масажите с „хепи енд”, на свобода срещу 20 бона

Антония и Николай, който въртели бизнеса с „хепи енд” масажи в Пловдив излизат от ареста срещу 10 хиляди лева гаранция за всеки, пише TrafficNews. Маман и гаджето й са привлечени в качеството на обвиняеми за склоняване към проституция и предоставяне на помещения за развратни дейности.

Както съобщихме за незаконната дейност те бяха арестувани във вторник. Двамата живеели на съпружески начала и набирали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

За двойката са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 години. Те предлагали сексуални услуги в салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради.

Две от студията се намират под носа на Второ районно. Пред наш репортер жители на квартала разказаха, че маман и Николай въртели бизнеса от близо 4 годинии всички знаели какво се случва зад плътните заведи.

Другите две помещения за „хепи енд” масажи се намират в район „Северен” – срещу училище „П.Яворов” и на бул. „Васил Апролов”.

Често момичетата сменяли помещенията. Били по една, в редки случаи по две. Когато нямали клиенти, пушели по най-бързия начин отвън и се прибирали. Те работели от години по добре организирана схема.

„Мъжете пристигат на адреса. Обаждат се по телефона и се отдалечават от обекта. Разговарят няколко минути, понякога по 10-15. Връщат се, почукват и чакат. Леко се открехва вратата, мъжа влиза и така след 30 минути напуска. Над вратата има камера и според нас виждат кой чука”, допълват пловдивчани.