Маниак насилвал най-младата участничка във „Фермата“

Маниак насилвал най-младата участничка във „Фермата“

Най-младият участник във Фермата: Нов свят“ – 22-годишната Веселка Маринова от село Борима, е била жертва на физическо и психическо насилие от бившия си мъж и баща на първото й дете, съобщава „Монитор“.

Жената, която на тези крехка възраст вече е майка на три деца и изкарва хляба си като коняр, призна в предаването, че едва се е отървала от насилника, който я е тормозел в дома й. Срещу него все още е в сила ограничителната заповед, която органите на МВР са издали. Аз се отделих много трудно от този човек, той беше маниак, изрисува името ми на врата си! Преследваше ме. Това не беше любов, а мания, че съм негова вещ!“, разказа брюнетката.

Пред бизнесмена Митко Калайджиев, треньора Сами Хоссни, автомонтьора Краси Джунов и най-близката й приятелка в шоуто Красимира, Веселка обясни, че приятелството е в основата на успешната й втора връзка. От настоящия си партньор тя има две деца. „И обикаляте ли с конете из града като кралско семейство?“, подкачи я Сами.

„Моят мъж обича да се фука и да минава през центъра, но след като ми убиха две кобилки и едно конче, вече ги държа далеч от селото“, призна Веселка, която се справя мъжки със суровия живот, който води извън предаването.