Маститият сутеньор Димо Флорината напуснал България след условната присъда

Маститият сутеньор Димо Флорината напуснал България след условната присъда

Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, е напуснал България след условната присъда за сводничество, която получи преди месец от Несебърския районен съд, съобщава „Флагман“.

Флорината е решил да премести бизнеса си в Холандия, където проституцията е легална. На баровеца не му се лежала в затвора, но и не искал да се отказва от бизнеса с платени ласки. Петров взел със себе си в страната на лалетата и голяма част от жриците, които бяха закопчани при акцията в Слънчев бряг през август, когато бе разбит бардака на Флорината – „Мулен Руж“.

Припомняме, че пловдивчанинът получи 5-годишна условна присъда, след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Флорината беше закован при блестяща акция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили. Полицейската операция започна малко преди полунощ на 26-ти август и продължи 3 часа и половина. Тогава освен Петров бяха арестувани и 10 момичета.

Групата на Флорината беше разбита още през март 2018 г. в стриптийз бар „Мулен Руж“ в Банско. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв. Делото по този случай все още не е влязло в съдебна фаза, но се очаква и то да има подобна развръзка като случая в Слънчев бряг.

Междувременно Флорината нямал никакво намерение да сменя лъскавия живот с мизерията в български затвор при следващо прегрешение и затова набързо решил да премести дейността си в Холандия.