МВР с подробности за кошмарното убийство на Венко Лудия

Появиха се още подробности за жестокото убийство, смразило Врачанско. По-рано днес се разбра, че тялото на 40-годишния Венко Лудия бе намерено в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган. Малко по-късно стана ясно, че за зверството са арестувани двама души, а трети се издирва. Сега от МВР излязоха с още разкрития за зверството.

„Трима жители на село Търнава, община Бяла Слатина са задържани като съпричастни в убийството на 40-годишен мъж от същото село, извършено вчера (06.08.2020г.) в селото“, съобщиха от ОДМВР – Враца. И тримата задържани имат криминални прояви от различен характер. Двама от тях са на възраст 26 години, третият е 18-годишен.

Криминалисти от сектор „Противодействие против личността“ към ГД „Национална полиция“, сектор „Експертно-криминалистична дейност“- ГДНП и колегите им от ОД МВР Враца продължават работата по изясняване на обстоятелствата довели до извършеното престъпление.

Междувременно се разбра че убийците и жертвата им вчера се събрали, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото. В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия. Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share