Мераклиите за „хепи енд“ масажи пристигали през 20 минути

„От години, маман и гаджето й се навъртат в района. Всички знаехме с какво се занимават и акцията вчера не беше изненада за нас”, така коментират жители и работещи на улица „ Войнишка Слава” в Пловдив пред Traffic News. Както съобщихме за незаконната дейност са арестувани мъж и жена вчера. Двамата живеели на съпружески начала и набирали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

Хората разказаха, че униформени от Спецполицията са нахлули в студиото, като с тях е имало и цивилни. „Цивилен мъж почука на вратата. Зад него бяха полицаи с качулки. След по-малко от минута, момиче открехна вратата, нахлуха и униформените”, разказаха живущите. Те споделиха още, че на съседната улица, успоредна на „Войнишка Слава” е второто студио. То функционирало от близо 4 години.

„Живея в кооперацията от 10 години. Преди 10 години се настани една жена – с пищни форми, ниска и винаги екстравагантно облечена. Сложиха на помещението черни завеси и започна работа. През 20-30 минути идваха мъже. След месец – два се усетихме за какво става дума. От същото студио изведоха вчера въпросната жена, която наричаме „маман”. Тя винаги пристигаше с джипове БМВ. С нея бе и млад мъж, мускулест. Не им знаем имената, но всеки един знаеше, че са сводници, а масажите всъщност са параван за секс услуги”, допълват съседи.

Често момичетата сменяли помещенията. Били по една, в редки случаи по две. Когато нямали клиенти, пушели по най-бързия начин отвън и се прибирали. Те работели от години по добре организирана схема.

„Мъжете пристигат на адреса. Обаждат се по телефона и се отдалечават от обекта. Разговарят няколко минути, понякога по 10-15. Връщат се, почукват и чакат. Леко се открехва вратата, мъжа влиза и така след 30 минути напуска. Над вратата има камера и според нас виждат кой чука”, допълват пловдивчани.

Масажното студио на улица „Войнишка Слава” е добре маскирано с брандовете на стар обект за битова техника. Според хората в кооперацията, сервизът е работел преди 5 години, наемателят се е преместил, но надписите са останали.

Най-често „маман” е посещавала студиото на успоредната улица „Люлебургас”. От него тя е била извадена с белезници и качена в бус на полицията.

„Дамата не говореше с никой. Тя е наела двете помещения, които са на един и същи собственик. Многократно сме му казвали какво се случва вътре, но мерки не се взимаха. Все пак хората си взимат наема и не се интересуват”, казаха още жителите и работещите в района.

Третият обект, предлагащ „хепи енд” масаж се намира на булевард „Васил Априлов”, до моста на УХТ от северната страна. Студиото е обособено в един от гаражите под блока, прозорците са облепени с черно фолио, а достъп до него са имали само представители на силния пол.

„От миналата година август в блока се бъзикаме, че Амстердам ряпа да яде. Много пъти мъжете се бъркат и влизат във фризьорските салони в близост, за да питат дали са на правилното място. Вчера дойде полиция и отвориха помещението. Момичетата са тук всеки ден, седем дни в седмицата. Сред тях имаше и много млада, дори не сме сигурни дали бе пълнолетна. Те са предимно от ромския етнос”, разказаха хора около жилищната сграда пред наш репортер.

Отново в район „Северен” се намира и четвъртия салон за масажи. Петият бил в Брестовица.

Мъжът и жената са задържани в ареста за 24 часа. Те са привлечени като обвиняеми за склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия. В обектите са намерени секс играчки, презервативи, лубриканти и други. Имената на арестантите са Антония и Николай, които са живеели на семейни начела. 39-годишният е фитнес маниак. Жената пък е с атрактивна визия и с пластични корекции. По информация на наши източници, Антония е въртяла изцяло бизнеса с масажистките. Схемата е работили изключително добре, имайки предвид, че преди година „маман“ е била забелязана с чисто нов джип БМВ.