Мистерия: Още няма кой да погребе самоубийцата Ани в Бургас

Повече от месец няма кой да погребе екзотичната красавица от ЮАР Анилине Мариел Давидс, известна в град Българово само като Ани. Многодетната майка изгуби живота си навръх Великден. По необясними и до този момент причини, Ани падна от покрива на луксозната сграда, където се намираше чисто новият й дом и загина на място. Трагедията се разигра пред очите на мъжа й Димитър, свекърва й и най-голямото им дете.

От 19 април и до днес никой не е потърсил тялото на Анилине, което все още се намира в бургаската морга. Ани може да бъде погребана единствено от своите роднини в ЮАР, твърди източник на „Флагман“. С Димитър Илиев от Българово, от когото има три деца, не са имали брак и това усложнява ситуацията. Тялото на чужденката може да бъде освободено от моргата единствено от съпруг или кръвен роднина.

Бащата и братът от ЮАР два пъти в годината са идвали на почивка в България и са прекарвали време с Ани и семейството й. Те били заможни хора, с много добре разработен бизнес в транспорта.

Около 15:50 ч на 19 април на тел. 112 пристига съобщение, че от луксозната мансарда, чиито балкони всъщност представляват покрива на една от най-модерните и иновативн жилищни сгради в Бургас, до х-л „Мираж“, е скочила млада жена. В самата кооперация са населени не повече от четири апартамента. Свидетелите са твърде малко, но достатъчно, за да разпознаят новодомката, която се настанила със семейството си точно преди месец.

Окръжната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно производство по чл. 115 от НК след смъртта на 32-годишната гражданка на ЮАР.