Мистерия с удавянето на младия водолаз във варненски басейн

Установена е самоличността на мъжа, който бе открит мъртъв към 15,30 часа в събота в басейн „Юлиан Русев” на плувния комплекс „Приморски” във Варна. Той е роден през 1982 година, твърди petel.bg, като се позовава на свои източници.

Mъжът бе открит мъртъв под водата до стълбичката за излизане от басейна, което предполага, че смъртта е настъпила, малко преди това. Треньорите, които го извадили от водата, опитали да го реанимират, но вече било късно и нямало какво да се направи.

От ОД на МВР – Варна все още изясняват причините и обстоятелствата за трагичния инцидент. Знае е само, че преди това жертвата е преплувала под вода няколко дължини на басейна. Варненци, които твърдят, че са познавали приживе мъртвия коментираха, че най-вероятно е станало нещо, защото бил добър плувец и водолаз и не вярват ей така да се е удавил.

„Познавам го лично. Тренирахме заедно кикбокс преди години! Не сме близки, просто сме спортували заедно. Даже за водолаз не знам дали му беше работа или – просто хоби“, добавя познат на починалия мъж. „Да се удавиш ей тъй в басейн, при положение, че плуваш отлично, наистина е странно. Навява за някакви размисли и въпроси“, коментира друг мъж.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share