Митьо Очите вдига пищна сватба на малката си дъщеря тази есен

Несебърският наркомафиот Димитър Желязков – Митьо Очите подготвя пищната сватба на малката си дъщеря Ивелина, която ще се състои тази есен в 5-звездния бургаски хотел „Приморец“, научи „Уикенд“. Точната дата на венчавката на 25-годишната наследница на Морския Ал Капоне все още не е уточнена, но запознати твърдят, че бъдещата младоженка ще каже заветното „да“ на своя избраник Никола или на 21, или на 28 септември, тъй като желанието ѝ е да се омъжи в събота.

Никола, бъдещият зет на Митьо Очите, е 25-годишен и е син на бургаския бизнесмен и бивш общински съветник на Бургас от ГЕРБ Пеню Мечков. На последните местни избори Пеню Мечков не попадна сред кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в морския град, а мълвата гласи, че строителният предприемач е бил „разжалван“ от партията на Бойко Борисов именно заради връзката на наследника си с дъщерята на Митьо Очите.

Ивелина и Никола живеят на семейни начала от около 2 години в просторен апартамент в непосредствена близост до Морската градина в Бургас. Жилището е предоставено на младите влюбени не от Митьо Очите, а от неговия бъдещ сват Пеню Мечков, който според запознати вече въртял общ бизнес с Морския Ал Капоне и двамата строели баровски летни вили в село Кощарица.

Ивелина, по-малката дъщеря на Митьо Очите, за разлика от кака си Станислава, не е ангажирана с престъпния бизнес на татко си и рядко може да бъде засечена в Слънчев бряг и в Несебър, където се разпростира влиянието на Димитър Желязков. Нейният възлюбен Никола обаче вече усвоява тънкостите на строителния бизнес и скоро му предстои да построи първата собствена жилищна кооперация в Бургас, разкриват запознати. Никола и Ивелина са заедно още от ученици и макар за 7-годишната си връзка да са се разделяли нееднократно, вече са решили да създадат собствено семейство. Засега обаче

Ивелина не е бременна, противно на слуховете, които обикалят Слънчев бряг.

Двете дъщери на Митьо Очите – Станислава и Ивелина, загубиха родната си майка Тянка в ранна детска възраст, след като на 9 ноември 2001 г. бомба, предназначена за баща им, избухна пред дома им в Несебър и разкъса на парчета съпругата на Димитър Желязков, както и нейния брат Славчо. Мощният взрив с 1,5 кила тротил беше поставен в стара „Жигула“ пред къщата на Желязкови като част от свирепата нарковойна, който се водеше по родното Черноморие. Седмица след жестокия бомбен атентат бяха арестувани Стоян Димитров – Толупа, Иван Рибов и Кероп Погосян. Тримата гният с доживотни присъди в Бургаския затвор.

След смъртта на съпругата си Тянка, Митьо Очите наема за детегледачка на двете си дъщери красавицата от Поморие Антигона, която изпълнява и ролята на домашна прислужница в къщата му. С течение на времето Антигона успява да омае наркомафиота и да се превърне от бавачка в мащеха на дъщерите му.

Блондинката с гръцка жилка в кръвта дари Димитър Желязков с първороден син през август 2005 г., а преди седмица наследникът на Очите, който носи неговото име, беше абитуриент, след като завърши Професионалната гимназия по туризъм „Иван Вазов“ в Слънчев бряг.

За абитуриентския бал Димитър Желязков – младши пристигна на сборния пункт на гимназията с черно „Ламборгини Авентадор“ – първият модел с 12-цилиндров двигател. Возилото със заводска цена от над 1 млн. лв. не е собственост на баща му, а е взето назаем. Неофициално се твърди, че то е предоставено на абитуриента от плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката, който е пръв приятел на Очите.

В Несебър са на мнение, че Димитър Желязков – младши ще подхване собствен бизнес под шапката на баща си, от когото е наследил не само визията, но и лидерския нрав. Димитър – джуниър си имал собствена банда, съставена от тийнейджъри от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като свой „патрон“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share