Млад мъж се съблече гол на улицата в Карлово, да се поразходи…

Млад мъж от Карлово реши да си вдига адреналина по най-вулгарния начин – съблече се чисто гол и започна да обикаля улиците на града. Случката е от 27 декември – тогава нарушителят решил “да си достави приятно изживяване“ като се съблякъл гол и по този начин се разхождал по една от улиците в подбалканското градче.

След това влязъл в една от сградите, в която има фризьорски салон и офиси, качвал се и слизал по стълбището отново чисто гол. Действията му били възприети от няколко служители и клиенти като „арогантни“. По това време пристигнал собственикът на сградата, който намерил пред входа чанта с дрехи. Той заварил нарушителя на последния етаж, попитал го какво прави, но не получил адекватен отговор. Шефът му дал чантата с дрехите, за да се облече.

За случая бил подаден сигнал до полицията, униформените пристигнали светкавично, арестували младежа и му съставили акт за дребно хулиганство. По-късно нарушителят бил изправен пред съда. Явил се лично и не пожелал адвокат. Признал се за виновен и изразил съжаление, като поискал минимално наказание.

Тъй като нарушителят работил за около 700 лева на месец, магистратите му наложило глоба в размер на 150 лева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share