Моделът на „Плейбой“ Виктория Карида: Български килъри убиха мъжа ми!

Моделът на „Плейбой“ Виктория Карида: Български килъри убиха мъжа ми!

Бившият модел на „Плейбой“ и вдовица на австралийския ъндърграунд бизнесмен Джон Макрис – Виктория Карида, посочи в Атинския съд двама българи като убийци на съпруга си. Шумното дело срещу нашенците Серафим и Милен Райчеви започна в сряда, а ден по-късно Виктория застана зад свидетелската скамейка и през сълзи даде показания срещу българите.

Карида заяви пред съда, че е сигурна, че обвиняемите са същите мъже, които са записани на кадрите от мястото на стрелбата срещу съпруга й. Моделката е основен свидетел в процеса срещу двама български братя, които са обвинени в убийството от октомври 2018 г.

Предполага се, че Серафим и Милен Райчев са дебнели Макрис в продължение на 19 дни, преди да извършат предполагаемата мокра поръчка пред дома на двойката на хълм в Атина, предградие Вула. Кадрите от инцидента, представени пред съда, показват мъж, който тича до малък черен хечбек, паркиран в алеята на резиденцията и стреля с пистолет през прозореца на водача, преди да избяга.

Г-жа Карида, която също е бивша риалити звезда и притежава моден бизнес, заяви, че е успяла да идентифицира мъжа в кадрите от охранителните камери като Серафим Райчев, съобщава „Дейли Мейл“. „Сигурна съм, че той е човекът, който видях на видеото на убийството“, каза тя пред съда в четвъртък. Той бяга и ходи по същия начин. Колата, която са взели под наем, е записана от видеонаблюдението на къщата.“ Братът Милен е изправен пред съда като съучастник.

Г-жа Карида има две деца с Макрис и драматично разказа, че децата й са научили как баща им е починал, като са гледали кадрите от убийството в ютюб.