Момиче чакаше автобуса на „Резиденция Врана“ и изживя най-големия си ужас

Момиче чакаше автобуса на „Резиденция Врана“ и изживя най-големия си ужас

Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския районен съд срещу мъж на 28 години, който се опитал да изнасили момиче.

На 21 май, около 19:30 часа зад спирка на Центъра за градска мобилност на „Резиденция Врана“ в София , Д.А. „извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст“.

Обвиняемият опипвал момичето – употребил за това сила и заплаха. Бутнал момичето на земята, затиснал я с тялото си и ѝ казал, че има нож и че трябва да мълчи, ако иска да запази живота си.

След това я влачил по земята и направил опит да я изнасили, който останал недовършен – момичето успяло да се обади на майка си по телефона и обвиняемият избягал.

По случая е образувано досъдебно производство. Подобни престъпления се наказват с „лишаване от свобода“.

В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели, съобщиха от прокуратурата. Предстои делото срещу Д.А. да продължи в съда.

One thought on “Момиче чакаше автобуса на „Резиденция Врана“ и изживя най-големия си ужас

  1. Поредната 14г пикла, която не знае ебе ли й ли се, пикае ли й се и се е уплашила и сега реве, че са я изнасилили….. Аман от такива. Колко приятелки имам, никоя не е изнасилена никога…

Comments are closed.