Мошеник измамил Силвия Кацарова с хиляди

Жертва на грандиозна измама е станала естрадната звезда Силвия Кацарова. Изпълнителката на „Големият кораб“ изгоряла с хиляди левове, след като наивно се доверила на човек, който успял да я завлече и се покрил.

Според близки до певицата ставало дума за бизнес начинание, за което тя се подвела по обещанията на мошеник, който в крайна сметка се изпарил с огромна част от нейните спестявания, а Силвия останала почти без пари.

„Имам големи разочарования. Все още не мога да се оправя финансово от разни мошеничества. Но отново ще кажа, че няма нещо, което да не получи възмездие в този живот. Щом си направил лошо, щом си нанесъл вреда на другия, няма как да си спокоен. Излъжеш ли, ограбиш ли, ще дойде ден и ще си платиш. Така е от създаването на човечеството. От най-древни времена стореното зло се наказва“, коментира измамената Силвия, като допълва, че не иска да влиза в детайли за сумата, която била много голяма.

Все пак естрадната звезда била благодарна, че вторият ѝ съпруг Любо е финансово стабилен и можела да разчита за всичко на него. Ако останела единствено на инвалидната си пенсия и концертите, щяло да ѝ бъде изключително трудно.

Всеизвестно е, че от няколко години Кацарова взема 110 лева месечно помощи от държавата, след като минала ТЕЛК и ѝ била установена 65% инвалидност. Дотам Кацарова се докарала след няколко неуспешни операции на ставите, които ѝ причиниха трайни увреждания на краката. Въпреки че инвалидната пенсия била унизително ниска, певицата не се срамувала да си я взема, възползвала се даже от безплатните талони за паркиране и други преимущества.

В момента елзетката също е от силно притеснените артисти у нас, тъй като има заплануван голям концерт в Летния театър във Варна на 7 юли, който е възможно да пропадне, както изявите и турнетата на мнозина нейни колеги. Карантината обаче Кацарова кара на спокойствие при своята сестра, която живее в Турция.