Мръсник изнасили два пъти собствената си дъщеря в Лом

Районната прокуратура в Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 37-годишният К.И., който изнасилил два пъти собствената си дъщеря. Около 2.20 часа на 3-ти септември в районното управление на полицията в Лом постъпил сигнал от майка на непълнолетно момиче за изнасилване на детето от собствения й баща.

В хода на разследването е било установено, че извършителят на престъпното деяние е К.И. На 2-ри септември обвиняемият К.И., след като употребил алкохол, изгонил от дома жената, с която живеел на семейни начала, като й отправил заплахи за саморазправа. По-късно вечерта почерпката продължила в двора пред къщата му с участие на приятелите му.

В един момент обвиняемият станал от масата и отишъл до прозореца на стаята, в която спели децата и почукал. Казал на седемнадесетгодишната си дъщеря да отиде в друга стаята, в противен случай „ще й разбие мозъка“.

Под влияние на уплахата, момичето му се подчинило. Тогава обвиняемият К.И. осъществил насилствен полов акт с детето си. Веднага след това той се върнал при приятелите си. За известно време мъжката компания отишла да играе на покер-автомати.

На връщане И. отново извикал пострадалата, която се опитала да се противопостави на баща си, но той я заплашил с побой и повторно я изнасилил. Предстои наказателното производство срещу К.И., който има предходни осъждания, да продължи в съда.