Музикантът, който бе пребит в Литаково, разказа за инцидента

Музикантът, който бе пребит в Литаково, разказа за инцидента

Имам шевове на устата, долната ми челюст е разбита, дори и черепът ми е пукнат. Това заяви в ефира на Нова телевизия пострадалият музикант, който бе пребит до несвяст в софийското село Литаково.

,,Спрях с колата до един магазин, защото приятелката ми искаше да си купи нещо за ядене. Без да искам форсирах двигателя и едни хора ми направиха забележка, аз се извиних и изгасих двигателя. Но после дойде съответното момче, Веско, и започна да ме бута, да ме псува. Раздърпаха ни и го качиха в една кола и потеглиха“, разказа Костадин.

,,После закарах приятелката ми до тях и тогава изведнъж дойдоха три момчета, които ме издърпаха от колата и после помня само един много силен удар в главата, след който припаднах. Друго не помня“, сподели още той.

От своя страна кметът на селото Пешо Младенов заяви, че вече са взети мерки на територията на селото, които включват монтиране на допълнително улично осветление в тъмната част на денонощието, както и засилване на полицейското присъствие.

По думите му предстоят и беседи с лица, които са склонни към извършването на криминални прояви.

Припомняме, че през вчерашния ден селото бе посетено от главния прокурор Иван Гешев и главния секретар на МВР Ивайло Иванов.