„Мъжкар“ изрита в главата гаджето си ученичка

Той е с 10 години по-голям от нея. Започва връзка с момичето още докато то е на 15. След като тя прекратява взаимоотношенията си с него, той поставя окончателната точка с… зверски ритник в главата на девойката…

Потресаващ случай от Родопите, след който млад мъж бе осъден на „лишаване от свобода“.

Момичето живее при баба си в Чепеларе, учи в родопския град. Запознава се с 25-годишен и започва връзка. Когато не е на училище, както и по време на ваканциите, тийнейджърката работи в местно заведение. Връзката продължава две години. Заедно със семейството на момчето, тя дори отива на екскурзия в Турция. Там обаче се скарват и 17-годишната се прибира сама. Решава и да прекрати връзката си.

Месеци по-късно младият мъж настоява да се срещнат, да обсъдят, да решат.

Тя се съгласява и след работа в заведението отива в дома му, който се намира съвсем близо до работното й място. Мъжът е сам на втория етаж на къщата. Пие алкохол, кани и нея в хола. Увещава, но момичето е решено-край. Става да си тръгва, той я настига в коридора и блъска през вратата. Слизайки по стълбите, момичето се обръща, за да му каже още нещо. В този момент мъжът я изритва с крак в главата, а тя пада по стълбите. Той си влиза обратно, за да продължи да пие.

„Той ме изшути, той ме изшути“, обяснява девойката на улицата, след като се обажда по телефона първо на управителката на заведението. Жената вижда, че лявата половина на лицето на момичето е посинено, окото затворено с оток.

Девойката е откарана в болницата в Смолян, там е повикана и полиция, пише 24rodopi.

Година затвор, но условно, получи мъжът, причинил травмите. Изпитателният срок е в рамките на 3 години. Окръжните магистрати в Смолян също потвърдиха присъдата след обжалване от страна на извършителя с искане да бъде признат за невинен.