Мъж намушка съседска двойка и ги изхвърли през прозореца

Мъж намушка съседска двойка и ги изхвърли през прозореца

Лекарите се опитват да спасят живота на двама сериозно ранени, полицаи разпитват свидетели на място, голяма локва кръв по тротоара е драматичен завършек на тази нощ в квартал Бернсдорф в Кемниц, Германия.

Според BILD ситуацията ескалирала във вторник вечерта около 2 часа през нощта: „Засега можем да потвърдим само смъртта на един човек“, казва говорител на полицията.

Местен жител казва пред репортери на BILD, че двама млади мъже са се срещнали в апартамент, очевидно употребявайки алкохол и наркотици. Тъй като двамата станали по-шумни, съседска двойка (на 59 и 65 години) започнали да се оплакват от шума.

„Един от мъжете намушка двамата, които почукаха на вратата, оплаквайки се от шума, и след това ги изхвърли през прозореца на апартамента. Тежко ранената двойка живее точно срещу апартамента, където са били мъжете”, се казва в официалното съобщение.

Тогава престъпникът, очевидно решил да се скрие, скочил през прозореца от височина около 5 метра. Той неуспешно паднал върху ножа в ръката си. Лекарите не успели да го спасят. Мъжът е починал намясто, пише GlasNews.

Каква ще бъде съдбата на ранените съпрузи, пр едстои да разберем.