Мъж нападна Миле Китич по време на концерт

Сръбската фолклегенда Миле Китич стана жертва на нападение. Извършителят е неизвестен мъж, а деянието се е случило по време на концерт на певеца в град Базел, Швейцария. Това съобщи сръбското издание „Курир”.

В интернет пространството фигурира и видео от нападението. Вижда се как мъжът се приближава до изпълнителя на Kilo dole kilo gore и го издърва. След това го събаря от сцената и се хвърлил върху него.

До сериозни наранявания и нужда от медицинска помощ не се е стигнало, тъй като са се намесили органите на реда.

„В петък вечер пях в Базел, дойде гост и ми каза „Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това го изведоха.

Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, обясни Китич пред „Курир“.

Заедно с него в заведението била и неговата съпруга и колежка Марта Савич. По време на нападението тя се изплашила и разплакала. След случката концертът продължил по план.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share