Мъж подпали къща и разстреля полицаи в САЩ

В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с огнестрелно оръжие, двама полицаи са загинали при инцидента, съобщава Hawaii News Now. Според източниците на изданието, мъжът е трябвало да напусне жилище под наем в района на Уайкики в Хонолулу, след което е нападнал хазяйката на дома с нож, ранил я и е подпалил къщата.

Както съобщава ФБР, служители на реда са отговорили на сигнала и са пристигнали на мястото, като заподозреният е влязъл в престрелка с тях, след което е изчезнал. Местонахождението му е неизвестно, полицията и властите все още не са дали официални коментари. Няколко улици са блокирани, гражданите се призовават да напуснат района преди приключването на разследването.

След като стрелецът подпалил къщата на своя хазяин, огънят се разпространил в съседни сгради. Според местните медии, на пожарникарите е било заповядано да стоят далеч от местопроизшествието, тъй като местонахождението на стрелеца все още не е известно. Според очевидци на място пристигат все повече линейки, има съобщения за ранени сътрудници на спецслужбите.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share