Мъж се наръга с нож в гърдите в „Мол София“ заради любовна мъка

Мъж се наръга с нож в гърдите в „Мол София“ заради любовна мъка

36-годишен мъж е направил зрелищен опит за самоубийство вчера сутринта на паркинга на „Мол София“. Той си е нанесъл близо 50 прободни рани в областта на гърдите, ръцете и корема, пише Lupa.bg. Веднага след опита за самоубийство е позвънил на жената, с която живее на семейни начала, и й съобщил за стореното.

Не става ясно какви са мотивите му, но според запознати напоследък двойката имала сериозни конфликти и била пред раздяла. Жената го е заплашила, че ще го напусне, което накарало наранения емоционално мъж да посегне на живота си.

На място веднага са дошли полиция и „Бърза помощ“. Мъжът е бил откаран незабавно в „Пирогов“, настанен е в реанимацията на болницата. Той е с висока опасност за живота. Част от прободните рани са наранили черния му дроб. „Шансовете да оцелее не са големи. Правим всичко по силите си“, признават медици.

По късно стана ясно, че самоубиеца е служител на Главна дирекция „Охрана“. Според разследващите мъжът е бил с психическо разстройство в последните месеци. Той е бил в неплатен отпуск.