Мъж узна колко пари жена му печели от лотарията и избяга с билета

23-годишна жена от Банкок, Тайланд подаде заявление в полицията, с което се оплака от съпруга си. Портнида Чамненвет сподели, че тя и 34-годишният й съпруг са работили в местна фабрика и са купували лотарийни билети няколко пъти. Един от тях, който избрала Портида, се оказал печеливш, пише AsiaOne.

Щастливата двойка трябвало да вземе 6 милиона бата (около 360 000 лева). Момичето се съгласило двамата да си разделят печалбата по равно. Влюбените регистрирали победата си в полицейското управление и си направили снимки за спомен.

Парите обаче породили алчност у съпруга толкова силно, че той поискал да получи 4 милиона. И когато съпругата не се съгласила, той направил скандал и след това напълно избягал от наетия апартамент, грабвайки печелившия билет. Момичето побесняло и помолило полицията да предприеме мерки, така че съпругът предател да не получи печалбата без жена си.

И, ако той бъде признат за виновен в присвояване, човекът ще бъде изправен пред до три години затвор. Въпреки това беглецът, очевидно, разбрал какво е направил и какво може да му се случи и се върнал с извинение при жена си.