Надрусан шофьор натряска наред колите на „Колелото“ във Варна

Надрусан шофьор със сребристо Ауди А3 с добричка регистрация, напълно безконтролно и преднамерено се блъсна в няколко коли във Варна, съобщиха очевидци и пострадали в екшъна.

По-късно във фейсбук групата „Виждам те КАТ-Варна“ бяха публикувани снимки и видео от Настя Сулова, документирала екшъна. Абсурдната ситуация се разиграла около 13,45 часа на „Колелото“, където няколко улици пресичат ул. „Кракра“ в близост до новия булевард „В. Левски“.

Очевидците коментираха, че при задържането му от полицията, шофьорът не е бил адекватен. Те не се наемаха да твърдят каква точно е причината за състоянието му, но предполагаха, че става въпрос за прекомерна употреба на алкохол или дрога.

На видеокадрите, публикувани във „Виждам те КАТ-Варна“, се вижда как изперкалия шофьор кара бясно и напълно безконтролно, при което блъска последователно няколко коли, такси и жилищни сгради. След това внезапно спира и около него веднага се събират хора, готови за саморазправа, които се опитват да го извадят от колата. Вместо това, той тръгва да им бяга и отново се блъска в още няколко коли.

Други кадри показват опитите на пристигналите на мястото полицаи да го арестуват. При задържането му шофьорът буйства и оказва яростна съпротива на служителите на реда. Жена е пострадала при инцидента на кръговото кръстовище на ул. „Кракра“ във Варна, съобщиха по-късно от варненската полиция. Тя е откарана в болница, като все още липсват подробности за състоянието й.

От ОД МВР-Варна допълниха, че все още се изяснява точно колко коли са пострадали, заради опасното и безразсъдно шофиране на неадекватния водач. Изяснява се самоличността му, както и причините за неадекватното му и опасно поведение на пътя.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share