Найденов пак се обади: Божков ли ще говори за семейство? Той не отиде на сватбата на единствения си син заради…

Найденов пак се обади: Божков ли ще говори за семейство? Той не отиде на сватбата на единствения си син заради…

Бившият съдружник на Васил Божков в „Еврофутбол“ – хазартния бос Цветомир Найденов, който в момента е основен свидетел на прокуратурата срещу Черепа и главен разобличител на аферите му, коментира поредната медийна изява на Божков.

В свой пост на личната си страница във Фейсбук Найденов хвърли бомбата, че Васил Божков не е отишъл на сватбата на единствения си син Антон, защото… по това време бил ангажиран с поредната си любовница.

Препечатваме поста на Цветомир Найденов без редакторска и коректорска намеса:

„Гледам, че Васил Божков говори за приятели, партньори, семейство…мхм, Манол му беше приятел по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха : Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян,……всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно! Служителите…женската част се сещаме какво се случва…

Семейството…там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше. Общо взето не му пука за никой. За хунтата, дааа… за пръв път Обвиняемият Божков се среща със Закона както нормалните обвиняеми и веднага започна да говори като политическите противници на правителството.

Стратегията му е ясна на всички, само ми е чудно как политическите му покровители и медийни партньори залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом започна да се съюзява с други обвиняеми, за които доскоро мислеше, че са му врагове и искаше да си ги приключва по неговите си начини, значи наистина Божков е ужасно отчаян…

И накрая любимото ми: Васил Божков: Бъдете здрави! – докато не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End.“