Най-добри приятелки били загиналите в жестоката катастрофа на Пазарджишко шосе

Най-добри приятелки били загиналите в жестоката катастрофа на Пазарджишко шосе

28-годишната Здравка от Пловдив и приятелката й Златка са жертвите на жестоката катастрофа, станала на Пазарджишко шосе в понеделник следобед.

Припомняме, че инцидентът стана между селата Мало Конаре и Говедаре. Пловдивски форд, собственост и управляван от Здравка, се е движел с висока скорост. Пловдивчанката загубила управлението над автомобила и се е врязала в насрещно движещ се микробус. Златка и Здравка са загинали намясто.

Здравка, или както се представя пред приятелите си Зузка, е родом от Пловдив, но от дълго време пребивава в Пазарджик. Най-близката й приятелка – Златка пък е от Карлово.

Оказва се, че само две седмици преди жестокото меле, колата – ковчег е била пусната в известен сайт за продажба. И към този момент обявата е активна. Оставеният телефон за контакти е изключен.

Двете млади дами добре прикриват личният си живот. Те притежават по няколко профила във Фейсбук, които са поверителни.

Последният пост на Зузка е от вчера сутринта, в който е качила снимка на спортен автомобил. От профила й става ясно, че Здравка е завършила в Езиковата гимназия под тепетата, а след това продължила образованието си в ПУ „Паисий Хилендарски”.