Наказателна акция с нарязани гуми в Кюстендил

С поредна наказателна акция осъмнаха два автомобила в Кюстендил. Колите са били паркирани в междублоковото пространство на улица „Раковски“ в областния град, съобщава „Монитор“. Лек автомобил ВАЗ е с четири нарязани гуми, както и камион.

Собствениците вече са подали сигнал в полицията, като надеждата им е извършителите да бъдат разкрити. Само преди около две седмици гумите на други 4 коли бяха направени на решето, отново на улица „Раковски“.

„Просто нямаме думи, само болен мозък може да направи подобно нещо. Явно изчакват да се стъмни и започват да дупчат наред. Подозираме едни съседи, които са обявили война на целия квартал, но няма как да го докажем. Вече сме решени да сложим камери, за да заловим най-накрая злосторника“, категорични са потърпевшите кюстендилци.

Междувременно подобна наказателна акция беше регистрирана и в Дупница. 3 автомобила, паркирани на ул. „Каваклия“ в града, са също със срязани гуми, като там вандалите са посегнали и на стъклата. Местопроизшествието са обслужени от полицейски екипи, по случаите са започнати досъдебни производства.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share