Наследникът на Бай Миле в афера с криминално проявени

Милчо Бонев-младши – наследникът на покойния мафиотски бос Бай Миле, стремглаво върви по стъпките на баща си. 25-годишният милионерски син върти бизнес със знакови фигури от криминалния контингент, някои от които бивши авери на баща му.

Доста време наследникът на Бай Миле стоеше встрани от светския живот и дори от бизнес средите, като управляваше в сянка. От година насам обаче той стана изключително деен и почти не пропуска светски мероприятия, пише „Галерия“. Последният път бе придружен от приятелката си – манекенката Моника Цветанова.

Справка в Търговския регистър показва, че Милчо-младши има дял в 9 фирми, повечето от които управлява заедно със сестра си Йоанна Бонева и майка си Силвия Панагонова. Държи редица хотелски вериги, като в една от тях е съдружник с небезизвестния Димитър Панайотов, съден за разпространение на наркотици.

Припомняме, че Панайотов бе издирван от Интерпол, след като избяга от домашен арест няколко години. През 2018-а го арестуваха в Германия, където се укриваше близо 4 години.

Сред имената на съдружниците му присъства и това на Радослав Попов – сина на Янко Попов-Туцо от групата на „Килърите“. Туцо навремето работеше за Бай Миле и бе един от най-близките му хора. Синът му Радослав също влезе в крими хрониките преди няколко години.

Той бе арестуван за стрелбата срещу Митьо Очите през 2016-а.

Макар че майка му Силвия Панагонова се опитва да изчисти името на фамилия и да върти бизнеса легално, крими обкръжението на сина й говори друго.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share