Нашенец с парафин в пениса се чеше в шотландски влак, арестуваха го

Нашенец с парафин в пениса се чеше в шотландски влак, арестуваха го

Мъж от България, обвинен в извършване на сексуален акт пред жена във влак, твърди, че просто се е почесал, защото го „сърбяло“, пише Greenock Telegrafh. Михаил Илиев заявил пред полицията, че е имал медицинско състояние, откакто в младостта си е решил да инжектира парафин в интимните си части.

32-годишният Илиев призна по време на разпит с детективи, че не е ходил при лекар по въпроса от осем години. Съдът в Гренок също чу как Илиев казва, че е намерил жената във влака за „привлекателна“ и той погледнал бельото й под полата. Бащата на две деца заяви чрез преводач: „Ще бъда честен с вас, полата й беше толкова къса, когато тя седеше там, започна да се повдига почти до кръста. „Беше невъзможно да не забележа.“ Илиев обяснил, че многократно се е „чесал“ в климатизирания вагон, защото неговото „смущаващо” страдание се усложнявало в горещо време. Той заяви: „Наистина съжалявам, че се случват такива неща. И преди съм имал проблеми, не само във влака, но и на други обществени места.“

Той добави: „Наистина съжалявам за случилото се и съжалявам, че тя мислеше, че правя нещо, което не е нормално. Понякога не мога да спра.“ Илиев – който се преместил от България в Порт Глазгоу през април заради работа – е обвинен в извършването на деянието по време на пътуване с влак на 22 май. Съдът изслуша по-рано, че жената – лекар – се почувствала „отвратена” от Илиев и й била оставена травма.

Твърди се, че многократно я е сплашвал, преди да смени седалките, „за да получи по-ясна видимост“ от нея. Илиев каза на полицията: „Хората, които не знаят, мислят всякакви неща, но аз имам медицинско състояние и обяснение. Трябва да го усетите, за да знаете.“ В кадрите от интервюто той поставя главата си в ръце, когато един детектив му казва: „За тази жертва това е било притеснително поведение“.

Илиев казва на полицаите: „Лекарят ми каза, че ще имам сърбеж от време на време – той ме предупреди за това. Попитан дали има какво да каже след като е бил предупреден и обвинен, той отговори: „Бих искал да се консултирам с адвоката си.“ След разговор с адвокат Едуард Суини, Илиев заяви: „Не съм направил нищо умишлено“. Процесът трябва да се възобнови на 23 септември. Същият Михаил Илиев е съден и за сексуално нападение на 14-годишна ученичка, пак в Шотландия, този случай също още не е приключил.

Статията в сайта е предизвикала много коментари. Ето един от тях: A.Cooper: Здравейте пичове, това не е българин, това е български циганин – нещо като Извънземното от филма! Това е племе патологични крадци, лъжци и изнасилвачи. Ако не вярвате, прочетете какво правят в България. Страната е съсипана от тези номади. Те са тук само за облагите, а не за работа. Правете голяма разлика между българи и български цигани … Повярвайте ми, само много тежко наказание ще откаже тази напаст от идването в Порт Глазгоу.