На калъп! Заковаха любовни жрици при оргия в хотел в Търново

На калъп! Заковаха любовни жрици при оргия в хотел в Търново

Две проститутки и двама сводници са били задържани при полицейска акция тази нощ във Велико Търново. Операцията е извършена в хотелска база с няколко стаи в един от кварталите в старата столица.

На място са задържани две проституиращи жени от Павликени – едната е на 15 г., а другата е на 19 г. Заедно с жриците били спипани и сводниците им, а по време на ареста е имало и клиенти на младите дами, които също са били задържани за разпити.

Четворката наемала стаи за гости в града от няколко дни и предлагала сексуални услуги срещу 100 лева на час.

Търновските криминалисти действали по оперативна информация и изненадали проститутките с клиентите. Сводниците били в съседната стая и чакали да приберат парите от услугите. Пред съдържалите на хотела четиримата се представяли за приятели, но много бързо се разчуло за нелегалния им бизнес и събрали доста клиенти за броени дни.

По случая е образувано досъдебно производство за вътрешен трафик на жива плът. Освен това едното момиче е непълнолетно и няма право на съжителство с възрастен мъж, което също е наказуемо у нас.

Засега няма данни двете жрици да са принуждавани насила на извършват сексуални услуги срещу заплащане. Те решили да заработят пари по време на пандемия по този начин като публикували обяви в интернет.