На протеста в София: Докладват на Христо Иванов за Маджо

Интересен разговор влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста в неделя вечерта. Докато лидерът на „Да, България“ протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо в социалните мрежи, към него се приближи негов съратник и поиска да се фотографира с него.

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговорът мъжът, разпознат от мнозина като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, пише darik.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовки, но Иванов го прекъсва с думите „Чакай сега, че правим лайф“. Събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. „Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“.

Иванов обаче бърза да приключи разговора, бързо го скастря с „Шшшт “ и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да обсъждат подобни неща. „После ще говорим“, съгласява се мъжът.

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. В миналото в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share