Неверен съпруг се зарази с коронавирус по време на секс с любовницата

Неверен съпруг се зарази с коронавирус по време на секс с любовницата

Жител на Англия се зарази с коронавирус по време на уикенд с любовницата си в Италия, докато съпругата му си мислела, че е в командировка. Пациентът на 39 име, чието име не се съобщава, казал на жена си, че ще пътува в командировка във Великобритания. Вместо това той заминал с любовницата си за Италия, която е най-силно обхваната от пандемията в сравнение с други европейски държави.

След завръщането си неверният мъж признал да лекарите, че е бил в Италия и може да се е заразил. Направените тестове установили, че това действително е така. Той отказал да назове пред лекарите името на любовницата си, независимо, че тя също можело да е заразена. Накрая все пак и тя се подложила на тестовете.

Жената на мъжа до последно смятала, че той е прихванал вируса докато пътува из страната. Тя посъветвала съвета на лекарите и се изолирала в Северна Англия.

„Случаят на този пациент би бил смешен, ако нещата не стояха така сериозно. Той си мислел, че има идеално алиби, но не отчел добре ситуацията. Би трябвало да се радва, че е успял да се върне, преди да затворят въздушните граници“, коментира лекарят, при когото въпросният пациент потърсил помощ.

Той разказва за него пред британските медии като пример, че хората трябва да подхождат разумно и да предприемат колкото се може по-малко рискове.