Нова акция: МВР нахлу в стриптийз бар №1 в Пловдив

Спецакция на МВР е била проведена късно снощи в най-оборотния стриптийз бар в Пловдив – еротичен клуб „Силикон” в търговския център „Гранд”, съобщи местния сайт „Трафикнюз”.

Полицаи и данъчни са влезли в заведението в разгара на вечерта. Клиенти и персонал са били тръшнати на земята по команда на униформените. По време на операцията е извършена мащабна проверка за наркотици в клуба, а част от момичетата са били проверявани дали проституират. До този момент от МВР не са обявили резултатите от акцията, нито дали има задържани.

Еротичния клуб „Силикон” отвори врати преди година и половина и оттогава събира баровците в Пловдив, любители на голи млади женски тела.

В „розовото” заведение на пилони танцуват 20 момичета, а капацитетът на стриптийз клуба е 70 човека. Самото заведение се рекламира по следния начин: „Умопомрачителни красавици се грижат прищевките на клиентите да се задоволяват на мига. Разнообразието от толкова надарени и страстни мадами няма еталон в Пловдив.

ВИП сепарета правят, така че розовите щения на баровците да не се набиват на очи. Частен пилон и завеси могат да отделят желаещите. Клубът побира над 70 посетители. Естествено – градусът на настроението се вдига и с богат избор от питиета. Маркови и отлежали еликсири и оригинални кубински пури в комбинация със секси зрелища Ви пренасят в света на еротичната съблазън, за която само сте мечтали!”

В Пловдив отдавна се коментира, че стриптийз бара всъщност функционира като ВИП бардак със секс срещу заплащане.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share