Обезглавеният мъж, намерен край Стара Кресна, е от Белоградчик

Обезглавеният мъж, намерен край Стара Кресна, е от Белоградчик

Мъжът, намерен обезглавен в района на Стара Кресна е от Белоградчик. Трупът бе открит от група ловци, които подали сигнал, че в дере край пътя видели автомобил, а зад волана мъртъв мъж. Гледката била шокираща, тъй като трупът е без глава, която е намерена отстрани на колата. Сигналът е подаден малко преди 17 часа снощи.

Незабавно мястото бе отцепено от полиция и започна разследване на убийство по особено жесток и мъчителен начин. Трупът е престоял с дни в автомобила, заключили експертите от криминалистичната лаборатория, пристигнали на мястото, заедно с криминалистите, предаде Struma com.

Основната версия засега е, че мъжът е убит и заедно с колата си е блъснат в крайпътното дере. Снощи на място имаше и огнеборци, които да помогнат автомобила да бъде изтеглен. Разкриването на престъплението ще е трудна задача за криминалистите, към които още днес ще се присъединят и столични криминалисти, защото е минало време и има много неизвестни.

Въпросите около случая са: На мястото, където е открит трупа, ли е извършено престъплението или е докаран от някъде и хвърлен в дерето. Възможно ли е гледката да е последица от катастрофата, която видимо не е чак толкова тежка и кога по време се е случило, тъй като трупът е започнал да се разлага. Работни версии, които една по една се проверяват. Цяла нощ останаха на място полицаите, за да изчакат утрото и да бъде направен повторен оглед в светлата част на деня.