Обезумял от зъбобол млад англичанин се самоуби, чакал на опашка за вадене на зъб от януари

Жител на британския град Саутхемптън се самоуби, след като не можа да дочака реда си при зъболекаря, който да му извади мъдреца. За това съобщава The Mirror. 38-годишният Антъни Хоскинс страдал от зъбобол поне още от януари 2019 година. Той бил в списъка на чакащите ред при зъболекаря, но просто не могъл да издържи накрая.

Британецът приемал обезболяващи всеки ден и то в големи количества, а вечер изпивал и чаша уиски, за да може да заспи. Майката на Хоскинс опитала да помогне на сина си и пестяла пари за частен зъболекар. Тя трябвало да събере 1500 лири. Когато през март синът й казал, че се е натърпял на тази непоносима болка и не издържа повече, тя имала едва 900 лири и го помолила да почака още няколко седмици.

Странното е, че самият Хоскинс нямал проблеми с парите – самият той работел в агенция за подбор на персонала и винаги плащал навреме наема си. През пролетта майката се свързала с полицията и казала, че вече няколко дни не може да се свърже със сина си. На 3 април полицаите намерили тялото му в неговия апартамент. Там открили и банкова сметка, от която ставало ясно, че Хоскинс е в преразход с 3 хиляди лири. Майката на мъжа разказва, че погребението струвало толкова, колкото би излязло и посещението при частен зъболекар.