Общинска служителка се хвърли от 3-ия етаж, била на антидепресанти

Общинска служителка се хвърли от 3-ия етаж, била на антидепресанти

Служителка по чистота в Община Малко Търново е скочила от 3-я етаж на дома си в пограничното градче тази сутрин. 60-годишната Станка Ведричкова издъхнала в бургаската болница, където била транспортирана по спешност, каза кметът на Малко Търново Илиян Янчев.

Той тръгнал с автомобила си след линейката и съпроводил жената до бургаската болница.Първоначално пострадалата била в съзнание, но състоянието й се влошило точно при приемането й в Спешното. Веднага е била интубирана, лекари се борели за живота й, но сърцето й спряло.

Станка работела като чистачка в общината, била много лъчезарна и добронамерена. „Винаги ме посрещаше с усмивка, изпълняваше съвестно задълженията си“, каза кметът Янчев.

Няколко човека станали свидетели на скока на 60-годишната жена тази сутрин. По тялото й нямало видим травми, но явно вътрешни кръвоизливи са довели до фаталния изход. Станка страдала от диабет, който се влошил през последните седмици. От известно време била в отпуска, а онзи ден пуснала молба за още 10 дни. Според нейни близки се влошило и психическото й състояние и тя започнала да приема антидепресанти.

Погребението на 60-годишната малкотърновка ще бъде на 13 юни.