Онлайн любовник съдра три кожи от загоряла дама

Онлайн любовник съдра три кожи от загоряла дама

Жена влезе в борчове заради онлайн любовник. Мъжът я заблуждавал в продължение на две години, че желае двамата да се венчаят и да създадат деца.

Дамата се запознала със сладкодумния измамник онлайн, но желания съпруг, се натъкнала на изпечен шарлатанин, които успял да изкопчи от жертвата си над 90 000 евро. Жената изразходвала всички свои спестявания, взела заеми от роднини и накрая изтеглила няколко кредити от различни финансови институции, съобщава FunPage.

Истината лъснала, когато наглецът излъгал дамата от Лигурия, че е отвлечен. Той като тя била останала без никакви средства, се видяла принудена да се обърне към полицаите. След като споделила историята си с униформените, те веднага разбрали, че става въпрос за измама.

35-годишният мъж от Калабрия e идентифицират като наркоман се дебело досие за изнудване на роднини е приятели.

Според разследването наркозависимият накарал жертвата си да повярва, че е влюбен в нея и с течение на времето отправил към нея искания за пари, тъй като имал финансови затруднения. Отлагал срещите си с нея под предлог, че има семейни проблеми, като я манипулирал и прибегнал до реални инсценировки.

Когато дамата заявила, че вече не разполага с никакви пари, мъжът не се отказал и измислил нова схема. Повратен момент се оказала последната му измама, при която той се престорил на отвлечен. Представил се за похитител и заплашил жената, че „опасни хора от Калабрия“ ще се разправят с нея, ако откаже да плати. Тя се видяла в чудо и решила да подаде сигнал в близкото полицейско управление.

Онлайн измамникът бил задържан от властите и изпратен зад решетките.