Осъдиха бившия мъж на Емилия, заради кражба на…

Първият съпруг на фолкпевицата Емилия – свиленградския бизнесмен и бивш митничар Красимир Димов – Бойса, бе осъден на 2 години условно с 3-годишен изпитателен срок за кражба на трактор, пише Lupa.bg.

Решението бе постановено от съда в Свиленград, след като Красимир Димов сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновен. Присъдата е окончателна и не подлежи на протест и обжалване, тъй като е договорена между прокуратурата и обвиняемия.

Бившият мъж на Емилия бе арестуван през лятото на 2018 г. и обвинен, че е откраднал японски трактор „Кубота” за близо 100 000 лева. Машината бе задигната от нивите край село Студена и по-късно открита във ферма край Тополовград. Първоначално прокуратурата настояваше Краси Бойса да бъде осъден на 10 години затвор, но накрая сключи споразумение с него и той отърва затвора.

Красимир Димов – Бойса е първият съпруг на Емилия и човекът, който финансира кариерата й като фолк певица. После знойната блондинка го заряза заради хазартния бос Коко Динев, от когото роди момиче и момче. Преди 2 години Емилия се раздели и с Динев и се омъжи за арабския милионер Жорж Башур.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share