Осъдиха брутален насилник на невръстно момиче, обладал го на улицата

Осъдиха брутален насилник на невръстно момиче, обладал го на улицата

Гнусна сцена се е разиграла в бургаския жк. „Меден рудник“, на метри от магазин „Тришър“ на бул. „А. Г. Коджакафалията“. 46-годишен мъж е извършил брутални сексуални действия с момиче, на 14-годишна възраст.

Случаят е от 24.07.2022 г. Фактите стават ясни от решение на състав от Районния съд. Момичето с инициали Е. С. е седяло на тротоара пред денонощния търговски обект. Часът бил около 01. Към нея се приближил насилникът – Тодор Янев от Бургас, за няколко секунди откопчал панталоните си, свалил ги заедно с бельото и буквално наврял члена си в лицето й.

В събраните доказателства пише, че „бургазлията я сграбчил за тялото отпред и натиснал главата й към половия си орган. Непълнолетното момиче започнало да се съпротивлява и да опитва да се измъкне от насилника. В този момент Тодор й нанесъл два юмрука в лицето и продължил да я натиска по главата, за да удовлетвори сексуалните си намерения“.

Най-шокиращото е, че за това гнусно деяние Тодор Янев е получил условна присъда, показала проверка на Флагман.бг, макар да не става ясно какво е търсела жертвата на улицата след полунощ, седейки на тротоара.

Съдия Яна Митева е отсъдила присъда „лишаване от свобода“ за срок от 3 години, която да бъде изтърпяна в изпитателен срок от 5 години.

Тодор Янев е осъден да заплати и разходите по делото от 1932,06 лв.

Присъдата може да се обжалва и/или протестира в петнадесетдневен срок, считано от днес пред Окръжен съд – Бургас.